Onze winkel

Custom Race, Gravel & Mountainbikes

Onze winkel

wij creëren de beste rijbeveling

Wij zijn het Ridley outlet van Nederland. Naast nieuwe Ridley fietsen verkopen wij overjarige modellen en team-fietsen rechtstreeks van de fabriek. Daarnaast krijgt u bij ons fietsen van merken zoals Eddy Mercks, Customized Bikes en Superior. Door mijn jarenlange ervaring als professioneel wielrenner weet ik precies hoe wij u de beste rijervaring kunnen bieden. Na mijn wielercarrière ben ik gaan werken in de fabriek van Ridley waar ik alles leerde over de technische kant van deze hoogwaardige (team)-fietsen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat ik u kan helpen in het proces de beste rijbeleving te creëren op uw nieuwe fiets.

Fietsen stellen wij met u geheel, op maat, samen. Wij hebben fietsen die al opgebouwd zijn, maar ook fietsen die wij vanaf het frame samen met u opbouwen, volledig afgestemd op uw behoeften. Na een bikefitting, waarbij wij kijken aan welke afmetingen de fiets moet voldoen, stellen wij met u de fiets samen. Deze bouwen wij zelf, volledig in huis, voor u op.

RIDLEY

Ridley is een van de top 5 fietsmerken die gebruikt wordt door professionele wielrenners. Ridley maakt race, gravel, veldrijd, tijdrijd en mountainbike fietsen.  Alle fietsen van Ridley fietsen zijn daarom ook UCI gekeurd. Ridley fietsen worden gemaakt in Beringen (BE). Bij Max van Heeswijk bikes kunt u nieuwe en outlet Ridley fietsen kopen. Sinds de overname door Ridley verkopen wij ook Eddy Merckx fietsen.

 

 

SUPERIOR

Superior is van origine een mountainbike fabrikant. Sinds zijn ze uitgebreid en produceren ze hoogwaardige race en gravelfietsen. Al deze soorten fietsen hebben wij in ons assortiment. Superior is een Nederlands merk en de fietsen worden in Europa geproduceerd (Tsjechië). Bart Brentjens heeft in zijn professionele mountainbike carrière 6 jaar op een Superior fiets gereden en geholpen de fiets verder te ontwikkelen.

 

 

CUSTOMIZED

Customized is het huismerk van Max van Heeswijk bikes. Deze racefietsen worden volledig op maat voor u gemaakt. Dit geld niet alleen voor de onderdelen (bijv. groepsets en sturen) maar ook voor het ontwerp (kleurstelling, design en bestickering). De fietsen bevatten een hoogwaardig lichtgewicht carbon fietsframe en worden opgebouwd met dezelfde hoogwaardige onderdelen als een Ridley of Superior fiets. Een prijsvriendelijke keuze met hoogwaardige kwaliteit en service.

 

ONS aanbod

een fiets voor elke gelegenheid

Racefietsen

Hoogwaardige racefietsen van merken zoals Ridley en Superior.

gravelfietsen

Hoogwaardige gravelfietsen van merken zoals Ridley en Superior.

mountainbikes

Hoogwaardige mountainbikes van merken zoals Superior en Customized.

alles voor de perfecte rijbeleving

De perfecte rijbeleving krijgt u niet zomaar, maar wel met onze hulp