Ons verhaal

Alles over Max van heeswijk

over max van heeswijk

het onstaan van max van heeswijk bikes

Max van Heeswijk is 13 jaar beroepswielrenner geweest in diverse ploegen waaronder Motorola, Rabobank, Mapei, US Postal en Discovery Channel. In zijn carrière heeft Max 67 beroepsoverwinningen gehaald waarvan de belangrijkste de Vuelta is. In 2008 is Mad Max gestopt als professioneel wielrenner en wilde hij zijn passie en kennis van fietsen overbrengen.

Daarom is Max na zijn wielercarrière gaan werken in een wielerspeciaalzaak. Hier heeft hij 8 jaar ervaring heeft opgedaan in het verkopen van fietsen en het optimaliseren van de aankoopbeleving. Dit beviel zo goed dat het smaakte naar meer. Max van Heeswijk Bikes was geboren. Max zorgt ervoor dat de kennis van nieuwe ontwikkelingen en producten aan dezelfde hoge standaard voldoet als de fietsen die worden verkocht in de Max van Heeswijk bikes winkel.

alles voor de perfecte rijbeleving

De perfecte rijbeleving krijgt u niet zomaar, maar wel met onze hulp

max en damian van heeswijk

carbon reparatie en customized bikes

In 2021 is de zoon van Max, Damian, ook werkzaam bij Max van Heeswijk Bikes. Samen met Damian is Max Customized Bikes gestart als aanvulling op de diensten van zijn eigen winkel. Zowel Max als Damian hebben een opleiding in schade herstel gevolgd. Die kennis zetten ze met Customized Bikes in bij het repareren van carbon fietsen. De reparatie, het spuiten en de op en af bouw kunnen ze volledig in huis uitvoeren. Dit is uniek in Nederland.

Onder het merk Customized Bikes hebben Max en Damian ook hun eigen huismerk fietsen ontwikkelt. Hierdoor kunnen ze flexibeler inspelen op de wensen van de klant. Vanaf een kaal hoogwaardig carbon frame wordt de fiets wordt volledig op maat ontwerpen. Niet alleen de onderdelen zoals groepsets maar ook de kleur en belettering.

U KOOPT TOCH GEEN NIEUW FRAME VANWEGE EEN SCHEURTJE?

Levenslange garantie op de reparatie