Levering & Retour

Alles over uw bestelling

Levering

Max van Heeswijk Bikes maakt gebruik van PostNL of DHL. Max van Heeswijk behoud het recht zelf de beste bezorgdienst te kiezen per bestelling.

De levertijd bedraagt standaard 2-3 werkdagen tenzij dit anders staat vermeld bij het product dat u besteld. 

 

 

 

Retour

Bij koop op afstand kan een klant gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit moet binnen het termijn van 14 dagen worden aangegeven. Dit termijn start bij het ontvangst van het product. Het herroepingsrecht geldt niet voor klanten die de fiets in de winkel hebben gekocht of afgehaald.

Klanten zullen tijdens het herroepingsrecht zorgvuldig omgaan met het product en de bijbehorende verpakking. De klant mag het product uitpakken en gebruiken na mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. De klant mag het product testen zoals hij dit ook bij ons in de winkel zou mogen.

Max van Heeswijk Bikes mag waardevermindering in rekening brengen als de klant niet de juiste zorg heeft geboden aan het product zoals hierboven omschreven staat of het niet juist is verpakt tijdens de retour.

Als u een product retour wilt sturen, stuurt u een e-mail na info@maxvanheeswijkbikes.nl waarna u de retourinstructies per e-mail ontvangt.

Retouradres: Max Van Heeswijk Bikes, t.a.v. webshop, Mary Zeldenrustlaan 26 , 5122 CE Rijen, Nederland

alles voor de perfecte rijbeleving

De perfecte rijbeleving krijgt u niet zomaar, maar wel met onze hulp