Pinarello

Dealer nederland

Pinarello dealer

Max van Heeswijk bikes is officieel Pinarello dealer

Max Van Heeswijk Bikes is een officiele Pinarello Dealer! Wij hebben altijd Pinarello fietsen op voorraad.

Van laatste, naar eerste – ”We zijn hier niet om te concurreren, We zijn geboren om te winnen”

In 1952 startte Giovanni Pinarello zijn eigen fietsen merk in het Italiaanse Treviso. Giovanni Pinarello was tot het moment dat hij zijn eigen fietsen merk oprichtte actief als professioneel wielrenner en door zijn passie voor fietsen is Pinarello onstaan.

Giovanni nam een kleine winkel in Treviso en veranderde de wielerwereld, verlegde de grenzen en deed wat anderen voor onmogelijk hielden. Zijn doel was simpel: ’s werelds beste fietsen maken.

Tot 2004 was Pinarello vooral bekend om zijn stalen en aluminium frame’s. Na 2004 ontwikkelde Pinarello zich als trendsetter in de wielrennerij. Pinarello is de afgelopen jaren mede verantwoordelijk voor het design van de race frame’s in het algemeen.
Het merk Pinarello heeft met Miguel Indurain, Chris Froom, Bradley Wiggins, Geraint Thomas en Egan Bernal meerdere Tour de Franse overwinningen gewonnen.

Tot 2019 fungeerde Pinarello als hofleverancier van het Engelse SKY pro-tour team. Door de wetenschappelijke benadering van dit team zijn er een aantal technische hoogstandjes ontwikkeld. Niet alleen het design maar ook de aërodynamica en het rijgedrag van Pinarello racefietsen zijn van uitzonderlijke klasse.

Pinarello is tot op heden hofleverancier van het Engelse Ineos-Grenardiers Pro-Tour Team. Hierbij hebben ze meerdere grote overwinningen gewonnen met kers op de taart de Olympische spelen MTB in 2020 met Tom Pidcock, tevens ook meerdere wereldkampioenschappen & het werelduurrecord verpulverd met Filippo Ganna.

 

Pinarello is een toonaangevend Italiaans fietsenmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige racefietsen en innovatieve technologieën. Opgericht in 1952. Met een focus op aerodynamica, stijfheid en comfort, biedt Pinarello fietsen van topkwaliteit voor professionele renners en fietsliefhebbers. De combinatie van traditie en moderne ontwerpen maakt Pinarello een geliefd merk onder wielrenners wereldwijd.
Om u verder hiervan te overtuigen raden wij u aan om onze winkel te bezoeken om deze Italiaanse schoonheid te bewonderen.

Pinarello’s mogen enkel bij officiele pinarello dealers worden gekocht! Indien deze niet zijn gekocht bij een Pinarello Dealer verleend Pinarello geen garantie! Dit om de dealers te beschermen en het merk waardevol & high-end waardig te houden.

Neem contact op voor meer informatie

Telefoon

Voor telefonische hulp
06 28 07 35 19

E-mail

Stuur een e-mail naar info@maxvanheeswijkbikes.nl

Advies in de winkel

Wij helpen u graag in onze winkel
Mary Zeldenrustlaan 26, 5122 CE Rijen

U KOOPT TOCH GEEN NIEUW FRAME VANWEGE EEN SCHEURTJE?

Levenslange garantie op de reparatie

ONS aanbod

een fiets voor elke gelegenheid

Racefietsen

Hoogwaardige racefietsen van merken: Pinarello, BH en Superior.

gravelfietsen

Hoogwaardige gravelfietsen van merken: Pinarello, BH en Superior.

mountainbikes

Hoogwaardige mountainbikes van merken: Pinarello, BH en Superior.

vrijblijvende prijsopgave

neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave